Gastouderbureau Joekie

Hallo

Mijn naam is Nicole Glaesmaekers ben getrouwd en heb twee schatten van dochters. Sanne van 16 jaar en Charlotte van 9 jaar. ik sta geregistreerd in het landelijk register kinderopvang nr 226474598

 

Ik werk 3 jaar als gastouder en heb hiervoor in de zorg gewerkt. Voor dat ik de zorg in ging dat is nu z’n 19 jaar geleden heb ik ook een oppas kindje gehad een meisje van 4 jaar dit kindje heb ik 3 jaar onder mijn hoede gehad, toen werd mijn oudste dochter geboren helaas had ik wat minder geluk want Sanne werd gehandicapt geboren. Toen ben ik gestopt met oppassen en heb mij volledig op de verzorging van mijn dochter gestort. Toen Sanne 3 jaar werd ging ze hele dagen naar het’t Steyntje, ben ik in de zorg gaan werken.

Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Toen Charlotte geboren werd ben ik gestopt met werken om voor beide kinderen te zorgen.

Nu Charlotte al wat ouder is wilde ik toch weer wat gaan doen. En omdat ik altijd graag met kinderen heb willen werken ben ik aan een opleiding begonnen als gastouder.

Ik heb mijn opleiding via het gilde gedaan deze opleiding duurde 10 maanden en in die tijd heb ik stage gelopen bij een andere gastouder. Ik heb een super tijd gehad. Het was erg leuk om daar met kindjes bezig te zijn

Nu doe ik bij mij thuis kindjes opvangen. En zo kan ik ook de zorg voor mijn eigen kinderen combineren met mijn werk.

Charlotte vindt het geweldig om te helpen met de verzorging van de kindjes. En om met ze te spelen.

Zelf ben ik ook erg creatief en knutsel er op los. Fijn samen met de kinderen plakken, tekenen, verven of iets wat ze zelf willen doen. Graag ga ik met de kinderen naar buiten om even lekker te wandelen. Of buiten te ravotten.

wat ik erg belangrijk vind is dat het kind graag naar de opvang komt dus hier kan uw kind zelf kijken wat het wil gaan doen, alles kan en alles mag er zijn natuurlijk wel regels waar men zich aan moet houden. hier worden van tevoren duidelijke afspraken over gemaakt.

kiddooh biedt: Rust en regelmaat, een veilige, vertouwde en gezellige opvang, veel persoonlijke aandacht, een professionele opvang en flexibele uren.

Ik vind het belangrijk dat er een klik is tussen vraagouder en gastouder maar wat nog belangrijker is dat uw kindje zich op z'n gemak voelt bij Kiddooh. Dus kom gerust een keertje kijken of gastouderopvang Kiddooh iets is voor jullie. maak wel even van te voren een afspraak op tel: 0647169961

Nicole Glaesmaekers