Gastouderbureau Joekie

Lieve ouders of toekomstige ouders,

Bent u op zoek naar een oppas voor u kind of kinderen dan zit u hier goed.
Mijn naam is Ayla en ik ben 26 jaar en moeder van 3 kindjes.
Ik heb ervoor gekozen om een opvang aan huis te beginnen om er te zijn voor mijn eigen kindjes maar ook om andere kinderen de kans te geven om een thuis situatie te verblijven terwijl u werkt.
Ik kom zelf uit het werkveld zorg en weet hoe moeilijk het is om een oppas te vinden voor wisselende diensten daarom stel ik mijzelf van maandag tot zaterdag en in overleg de zondag beschikbaar als gastouder.
Ook nachten zijn geen probleem.

Ik voldoe aan alle kwalificatie-eisen zoals diploma's, ehbo voor kinderen, ben in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en sta geregistreerd in het LRKP.

Daarnaast heb ik ruim ervaring in werken met kinderen. Ik werk graag met kinderen en ben graag actief met hen bezig. Bij gastouderopvang Ayla's kleine superhelden knutselen we graag, spelen we spelletjes, lezen we voor en gaan we graag naar buiten. Ook vrij spelen en persoonlijke aandacht voor uw kind vind ik belangrijk.

Ik ben ingeschreven bij Gastouderbureau Joekie waardoor u dus ook kinderopvangtoeslag kunt aanvragen bij de belasting.

Neem een kijkje op onze pagina Gastouderopvang Ayla's kleine superhelden en kom vooral langs voor een vrijblijvend gesprek de deur staat altijd voor u open!