Gastouderbureau Joekie

Mijn naam is Kirsten Becker, ik ben getrouwd met Amand Kersten, en samen hebben wij twee dochters, die inmiddels allebei studeren: Iris (geb. in 1993) en Natalie (geb. in 1995). We wonen in de Sittardse wijk Haagsittardpark, vlakbij de basisschool Lahrhof en Vrije School Talander.

Ons huis is rookvrij, en wij delen het met onze poezen Jamie en Snoopy en kater Moritz. De katten laten zich wel af en toe zien, maar alleen bij hoge uitzondering aaien. Alleen Snoopy wil weleens voor de jonge kinderen als studieobject dienen, hoe je met een poes moet omgaan: langzaam en voorzichtig.

In het verre verleden heb ik in Duitsland een ingenieurstudie textieltechniek gevolgd en afgesloten, maar sinds de geboorte van onze oudste dochter ben ik thuis gebleven en heb me fulltime met de opvoeding van onze kinderen bezig gehouden. Na onze verhuizing vanuit Koningsbosch naar Sittard zocht ik naar een zinvolle invulling van mijn tijd, terwijl mijn kinderen op de basisschool waren, en vond deze uiteindelijk in het gastouderschap vanaf 2005.

Neem eens een kijkje op mijn website voor meer informatie