Gastouders in Stein

Dyonne Hanbeukers
Gastouderopvang 't Brummerke

Mijn naam is Dyonne Hanbeukers en ik ben geboren op 4 juli 1999.

Ik ben in 2018 afgestuurd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster, maar heb al veel langer ervaring in de kinderopvang.
Door veel verschillende werkplekken en stages te mogen ervaren, heb ik veel kennis mogen opdoen met verschillende werksystemen.

Hierdoor heb ik uiteindelijk mijn eigen visie gecreëerd en omgezet tot een fijn werksysteem. 
Door de jaren die ik inmiddels werkzaam ben in deze branche, ben ik steeds enthousiaster geworden en is dit wat ik met heel veel passie en plezier doe.
Stoppen met leren is voor mij geen optie, zeker niet als je met kinderen werkt. Want zelfs de aller grootste kan leren van de aller kleinste!

't Brummerke bied opvang aan maximaal 6 kinderen tegelijk, in de leeftijd van 0-4 jaar.
We hebben een buitenruimte van ongeveer 2000m2, daarachter ligt nog een grote wei en dat alles omringt met bos. Genoeg speelruimte voor iedereen! 

Er groeit van alles aan de bomen en struiken die te vinden zijn op ons stuk grond. We kunnen dus genoeg plukken, oprapen, zoeken en e.v.t. proeven.
Achter in de tuin kunnen we niet alleen schaapjes zien, maar ook paardjes, vogeltjes, konijntjes en varkentjes lopen er rond!
In de opvang staat een mooi aquarium met kleurrijke visjes. Dieren zijn voor ons heel belangrijk, vandaar dat er thuis ook vier hondjes rondlopen. 

 

Volg onze avonturen via Instagram logo - Succesvol in balans