Gastouders in Puth

Hallo, ik zal me even voorstellen;

Mijn naam is Rilana Borghmans,

Ben moeder van 2 jongens en ik ben woonachtig in Puth. We hebben een huis met een grote tuin met genoeg speelgelegenheid. Het huis is zo ingericht dat er genoeg speelruimte is voor de kinderen, verder zijn er 2 slaapkamers waar de kinderen in alle rust kunnen slapen.

In 2004 ben ik geslaagd en behaalde ik mijn diploma SPW4 (activiteitenbegeleiding), verder ben ik in het bezit van een EHBO diploma. Tevens wordt mijn huis regelmatig gecontroleerd, veiligheid voor alles.

Mijn visie: de kinderen te sturen in hun ontwikkelingen, om ze spelenderwijs leren de aandacht te delen, elkaar te helpen en samen te spelen. De goede dingen worden beloond en slechte dingen worden bijgestuurd. De kinderen stimuleren in hun cognitieve en motorische ontwikkelingen en socialisatie. Ik hou me met de kinderen bezig, maar geef ze ook de ruimte om zelf bezig te zijn.

Mocht dit je aanspreken en wil je meer informatie of heb je vragen, wil je vrijblijvend eens kennis komen maken of een kijkje willen nemen? Stuur me dan gerust een bericht via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

De deur staat altijd voor u open.

 


Groetjes Rilana Borghmans

 

GOV De Pandabeer