Gastouders in Urmond

Mijn naam is Rianne Comans. In 2006 heb ik de opleiding SPW afgerond. Daarna ben ik gaan werken in een kinderdagverblijf in Echt, waar ik jaren met plezier heb gewerkt. In 2019 startte ik mijn eigen gastouderopvang, een droom die ik al lang had kwam eindelijk uit!

Yezzkidz is een kleinschalige opvang in huiselijke sfeer. Er is voldoende ruimte om te spelen en er is een ruim aanbod aan speelgoed voor elke leeftijd. De kinderen slapen in een aparte slaapruimte op de begane grond. De tuin is afgesloten en er zijn verschillende speelmogelijkheden. De tuin is voorzien van een grote overkapping waar met hartelust gespeeld kan worden ook als het weer wat minder mooi is.
In de wijk zijn verschillende speeltuintjes waar ik graag met de kindjes naar toe ga.
Yezzkidz is aangesloten bij gastouderbureau Joekie. U komt daardoor ook in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.
Ik stimuleer kinderen graag in hun ontwikkeling maar zal ze niet forceren. Elk kind is uniek en ontwikkeld zich op zijn of haar eigen tempo.
Ik stimuleer de ontwikkeling van de kinderen door ze spel en leermaterialen aan te bieden passend bij de leeftijd van de kinderen.
Ik werk met de thema's van de VVE methode Uk & Puk.
De activiteiten bestaan uit gezamenlijke activiteiten, maar ook uit voldoende spel en leermaterialen waar kinderen alleen of met andere kindjes, zelfstandig mee kunnen spelen tijdens de vrije spel momenten. De knutselactiviteiten worden hier ook op aangepast. 
 
Graag tot ziens bij Gastouderopvang Yezzkidz!
 
Rianne
 
Kan een afbeelding zijn van binnen