OVER JOEKIE

Gastouderbureau Joekie, een gastouderbureau waarbij het kind centraal staat. Op 1 januari 2007 nam Marjo Vroemen het initiatief om dit idee in praktijk te brengen. Een kleinschalig bureau dat goed aansluit bij persoonlijke, flexibele en kleinschalige gastouderopvang. Op 1 augustus 2016 is dochter Janet van Ek erbij gekomen en is Gastouderbureau Joekie een V.O.F. geworden. Net als de opvang, blijven we in huiselijke kring.

In de huidige tijd worden organisaties voor kinderopvang groter door fusies en overnames. Wij blijven ons onderscheiden door onze persoonlijke aanpak.
U
it eigen ervaring weten wij hoe belangrijk goede en vertrouwde opvang voor uw kind is. Ieder kind is uniek en iedere gezinssituatie is verschillend. Bij Gastouderbureau Joekie nemen wij de tijd om samen met u te zoeken naar passende opvang. Hierbij kijken wij zoveel mogelijk naar uw opvoedingsideeën en wensen. 

Nergens anders vindt u de toewijding en aandacht die wij u kunnen bieden. Met onze deskundige aanpak nemen wij u graag de zorg rondom kinderopvang uit handen. Dit doen wij door gastouders voor u te selecteren en begeleiden. Gastouderbureau Joekie ziet erop toe dat kinderen opgevangen worden in een veilige en pedagogisch stimulerende omgeving. Gastouders worden bij ons ingeschreven als zij voldoen aan de eisen in de Wet Kinderopvang. Hoe dit gebeurt leest u in het stukje over gastouders.


 

WAT DOEN WIJ

  • Wij zorgen voor een geschikte overeenkomst tussen gastouder, ouder en kind
  • Wij ondersteunen ouders en gastouders in de zorg rondom kleinschalige kinderopvang
  • Wij bevorderen de deskundige ontwikkeling van gastouders
  • Wij verzorgen ieder jaar gezellige ontmoetingsdagen